Turvallisuuskonsultointi

Vahvasti mukana arjen turvallisuuden suunnittelussa.

Turvallisuuskonsultointi

Me NYQSillä haluamme antaa oman turvallisuusalan asiantuntemuksemme myös asiakkaidemme käyttöön – tätä on NYQSin turvallisuuskonsultointi.

Huolellinen suunnittelu tuo selkeyttä ja luo varmuutta toimia. Yhdessä luomme parhaat edellytykset yrityksen kokonaisvaltaiselle turvallisuudelle ja arjen työympäristölle, johon sekä yrityksen henkilöstö että asiakkaat voivat luottaa.

Turvallisuuskonsultoinnilla varmuutta toimintaan

Autamme muun muassa luomaan selkeät toimintaohjeistukset sekä turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat yrityksellesi tai yhteisöllesi. Yhtenäisten ohjeistusten myötä on helpompi menetellä mahdollisissa ongelmatilanteissa, ja toimia myös yhdessä oman turvallisuuskumppanin kanssa. Autamme myös työympäristöjen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa, jotta kaikki otetaan huomioon. Teemme vahvaa yhteistyötä viranomaisten kanssa ja avustamme tarvittaessa myös esimerkiksi yleisötilaisuuksien lupapapereiden täyttämisessä.

Turvallisuuskartoitus

Hyvä yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan taso on aina yrityksen oma etu. Tarkoitus on suojata yritykselle tärkeitä arvoja kuten henkilöitä, tietoa, omaisuutta tai ympäristöä niihin kohdistuvilta riskeiltä. Meille NYQSillä on tärkeää, että jokainen yritys on asianmukaisesti turvattu.

NYQSin veloitukseton turvallisuuskartoitus on tarkoitettu ja mitoitettu erilaisten ja eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Tarkoituksena on kartoittaa yrityksen realistinen nykytilanne, jotta voisimme ammattitaidolla ja asiantuntemuksemme avulla tehdä arjesta sekä tiloista turvallisemmat ja ennakoida riskejä.

Turvallisuuskartoitus ei velvoita mihinkään, me haluamme auttaa ja selvittää sinulle, miten yrityksesi turvallisuus vastaisi tarvittavaa tasoa.

Turvallisuus on meille palvelua, jonka tuotamme asiakkaillemme aina ammattitaitoisesti ja asiakasta kuunnellen. Kaikki turvallisuuspalvelumme toimivat saumattomasti yhdessä. Parhaan kokonaispalvelun saat eri palveluita yhdistämällä ja ammattitaitoamme hyödyntämällä.

Ovatko nykyiset ratkaisut ja palvelut ajan tasalla tai riittäviä? Palvelevatko ne tämänhetkistä tilannetta ja ovatko ne tarpeeksi helppokäyttöisiä sekä nykyaikaisia?

Varaa ilmainen turvallisuuskartoituksemme ja olet jo askeleen lähempänä turvallisempaa arkea!