Hälytysjärjestelmät

 Suojaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmän valinta on yksi tärkeimmistä yrityksen turvallisuuteen liittyvistä aiheista. Kaikki korkealuokkaiset hälytysjärjestelmämme ovat hallittavissa etänä, ja niitä on helppo käyttää mobiililaitteilla nopeasti ja vaivattomasti. NYQSin hälytysjärjestelmät sopivat sekä yrityksille, ja yhteisöille, että kotitalouksille.

Hälytysjärjestelmillä luodaan monipuolista turvaa, ihmisille – tiedolle – laitteille ja koko yrityksesi toiminnalle. Tavallisten liiketunnistimien ja ovimagneettien lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteus-, lämpö-, savu- ja paloilmaisimia tai esimerkiksi henkilöturvapainikkeita henkilöturvallisuuden suojaamiseksi. Hälytykset voimme ohjata sovitulla tavalla joko puhelinnumeroon tai suoraan NYQSin omaan tilannekeskukseen. Näin pyrimme ennakoimaan ja minimoimaan kaikki mahdolliset lisävahingot.

Hälytysjärjestelmä -paketti yrityksille

Hälytysjärjestelmillä voidaan luoda monipuolista turvaa.
Tavallisten liiketunnistimien ja ovimagneettien lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteus-, lämpö- ja savuilmaisia tai esimerkiksi hätäpainikkeita henkilöturvallisuuden suojaamiseksi. Hälytykset ohjataan NYQSin omaan hälytyskeskukseen.

Alkaen 39,90€/kk

Paketti sisältää:
1 kpl Keskus / näppäimistö
7 kpl Langatonta ilmaisinta

Paketti on räätälöitävissä laajemmaksi kokonaisuudeksi lisätunnistimien avulla.
Lisätunnistin 5,00€/ kpl / kk

Hinta sisältää: Laitteet, asennuksen, takuun sekä hälytysvalvonnan

NYQS Hälytysjärjestelmä on  palvelupaketti, joka sisältää hälytysjärjestelmän ja hälytysvalvonnan kuukausimaksulla. Toimiva hälytysjärjestelmä ja -valvonta ennaltaehkäisee rikoksia ja ilkivaltaa, minimoi vahinkoja sekä suojaa liiketoimintaasi ja henkilöstöäsi kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

MUUT ratkaisut

Hälytysjärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmät

Ovi- ja lukitustekniikka

Huolto- ja ylläpitopalvelut