Hälytysjärjestelmät

 Suojaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmän valinta on yksi tärkeimmistä yrityksen turvallisuuteen liittyvistä aiheista. Kaikki korkealuokkaiset hälytysjärjestelmämme ovat hallittavissa etänä, ja niitä on helppo käyttää mobiililaitteilla nopeasti ja vaivattomasti. NYQSin hälytysjärjestelmät sopivat sekä yrityksille, ja yhteisöille, että kotitalouksille.

Hälytysjärjestelmillä luodaan monipuolista turvaa, ihmisille – tiedolle – laitteille ja koko yrityksesi toiminnalle. Tavallisten liiketunnistimien ja ovimagneettien lisäksi järjestelmään voidaan liittää kosteus-, lämpö-, savu- ja paloilmaisimia tai esimerkiksi henkilöturvapainikkeita henkilöturvallisuuden suojaamiseksi. Hälytykset voimme ohjata sovitulla tavalla joko puhelinnumeroon tai suoraan NYQSin omaan tilannekeskukseen. Näin pyrimme ennakoimaan ja minimoimaan kaikki mahdolliset lisävahingot.

AJAX hälytysjärjestelmä

AJAX on tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen langaton turvajärjestelmä, johon on saatavilla monia erilaisia ilmaisimia. Intuitiivinen mobiilisovellus on koko järjestelmän ohjauskeskus. Järjestelmä sopii erinomaisesti erilaisten yritystilojen turvaamiseen.

Hinta alkaen 24,90€/kk

Peruspakettiin sisältyy keskusyksikkö, yksi (1) liiketunnistin, yksi (1) ovi- tai ikkunatunnistin sekä asennus Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueille.

MUUT ratkaisut

Hälytysjärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmät

Ovi- ja lukitustekniikka

Huolto- ja ylläpitopalvelut