Turvatekniikka

Enemmän kuin tekniikkaa –
ennakoimme, suunnittelemme, asennamme ja huollamme.

Erilaiset turvajärjestelmät ovat keskeinen osa yritysturvallisuutta.
Niiden avulla pyritään suojaamaan kaikki yrityksellesi arvokas kuten ihmiset, tiedot ja omaisuus.

Jokainen yritys ja kiinteistö on uniikki. Me NYQSillä haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelemme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden, autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset ratkaisut, asennamme laitteet paikoilleen asianmukaisesti ja opetamme sinut käyttämään niitä. Palvelumme sisältävät tarvittaessa aina myös järjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelun.

Kaikki tarjoamamme järjestelmät ovat nykyaikaisia ja laadukkaita. Useimpien järjestelmien hallinta onnistuu etäyhteyksien kautta, jolloin niitä voidaan käyttää mobiilisovelluksen kautta missä ja milloin vain. Oikein suunniteltu, asennettu ja huollettu järjestelmä toimii moitteettomasti päivistä, kuukausista ja vuosista toisiin.

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

Hälytysjärjestelmä on tärkeä osa yrityksen turvallisuutta. Sen avulla luodaan monipuolista turvaa ihmisille, tiedoille, laitteille ja koko yrityksen toiminnalle. 

KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄT

Kameravalvonnan avulla voidaan suojata omaisuutta ja lisätä kiinteistön turvallisuutta kustannustehokkaasti. Valvontakamerat toimivat usein ennaltaehkäisevästi jo silloin, kun ne näkyvät. 

KULUNVALVONTAJÄRJESTELMÄT

Kulunvalvontajärjestelmä on yritysturvallisuuden perusta. Sen avulla estetään ulkopuolisten henkilöiden pääsy yrityksen tiloihin ja helpotetaan oman henkilöstön kulkemista. 

OVI- JA PORTTIAUTOMATIIKKA

Hyvin suunniteltu oviautomatiikka takaa esteettömän ja sujuvan kulkemisen ja sen avulla voidaan parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Porttiautomatiikka puolestaan lisää turvallisuutta ja tehostaa luvallista kulkemista kiinteistön alueella.

HUOLTOPALVELUT

Kaikki turvajärjestelmät tarvitsevat säännöllistä huoltoa toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Mahdollisissa vikatilanteissa asiantunteva kumppani auttaa minimoimaan häiriön keston ja laajuuden.

Edustamamme tuotteet: