4 syytä hankkia hälytysjärjestelmä

Kattava hälytysjärjestelmä tekee paljon muutakin kuin antaa suojaa murtoja vastaan.

1. Mielenrauha
Kun yrityksessäsi on valvottu hälytysjärjestelmä, voi luottaa siihen, että yrityksesi on aina suojattu riskien varalta. Mielenrauha on arvokasta ja hälytysjärjestelmän ansiosta voit lähteä turvallisin mielin viettämään vapaa-aikaa.

2. Tulipaloihin ragoidaan
Kun hälytysjärjestelmä on liitetty NYQSin tilannekeskukseen, apu on aina lähellä hätätilanteen sattuessa. Se tarkoittaa sitä, että palovaroittimet ilmoittavat palosta tai savusta myös ympäri vuorokauden valvovaan tilannekeskukseemme. Sieltä apu välitetään paikan päälle pikimmiten.
Valvotun hälytysjärjestelmän ansiosta tulipalot havaitaan nopeasti, vaikka yrityksen tilat olisivat tyhjillään

3. Vesivuoto havaitaan ajoissa
Hälytysjärjestelmään saadaan liitettyä myös kosteusilmaisimia, joka kertoo ilmankosteuden tilassa ja hälyttää jos tietyt raja-arvot rikkoutuvat. Nykyään LVIS-laitteita tai kylmälaitteita voidaan kytkeä myös kiinni järjestelmiin. Asetettujen raja-arvojen ylittyessä tulee tilannekeskukseemme hälytys, vartijamme ryhtyy sovittuihin toimenpiteisiin ja estää tai minimoi vahingot. Tiesitkö, että hälytysjärjestelmään on liitettävissä savu-, häkä-, kosteus- ja paineilmaisimien lisäksi myös liiketunnistimia, ovimagneetteja ja lasirikkoilmaisimia.

4. Ennaltaehkäisee murtoja
Vaikka murto yrityksesi tiloihin ei välttämättä tunnu todennäköiseltä, murtoja valitettavasti tehdään myös Suomessa lukuisia joka päivä. Murtoja tehdään niin asuntoihin kuin yrityksien tiloihin ja varkaille kelpaavat hyvin monenlaiset tavarat. Lisäksi he usein sotkevat tilat ja rikkovat tavaroita. Ennaltaehkäisy on paras keino välttyä murrolta ja sen aiheuttamalta turvattomuuden tunteelta, joka voi varjostaa pitkään.

Varkaat valitsevat mieluiten kohteita, joissa kiinni jäämisen riski on pieni. Siksi jo hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat ehkäisevät murtoja, sillä hälytysjärjestelmällä suojatuissa kohteissa varkaille koituva riski on selvästi tavallista suurempi.