NYQS sosiaalisessa mediassa

Annamme turvallisuudelle kasvot 🧡

Kahvila Ruufus aloitti toimintansa Kalevankadulla ja siirsi toimintansa noin 2,5 vuotta sitten Seinäjoen rautatieasemalle. Hyvin keskeisellä paikalla, juna- ja bussiliikenteen ytimessä, Ruufuksen arjessa kulkee paljon niin etelä-pohjalaisia kuin ...muita ulkopaikkakuntalaisia. Keskeinen ajatus toiminnassa on se, että kahville ovat lämpimästi tervetulleita myös mukana liikkuvat lemmikit. Kahvilan yksi ehdottomasti ihanimpia yllätyksiä on Paavo-koira, joka tervehtii asiakkaitaan maltillisen rennosti ja iloisesti omalta paikaltaan. Paavolla on varmasti laaja ja kattava tuttavapiiri pitkin Suomea!

”Henkilöturvapainike ja tutuiksi tulleet vartijat lisäävät turvallisuudentunnetta”

Kahvila Ruufus otti kesäkuussa käyttöönsä henkilöturvapainikkeen, jota painamalla vartija kiirehtii paikalle mahdollisimman pian turvaamaan tai auttamaan tilanteen tullen.
”Emme ole vielä onneksi kertaakaan joutuneet käyttämään sitä, mutta sen olemassaolo ja arjessa tutuksi tulleet asemahallia vartioivat NYQSin vartijat lisäävät tunnetta siitä, että he ovat nopeasti paikalla, jos tilanne tulee”, kertoo Kahvilan yrittäjä Maija Välimäki. Hän on myös tyytyväinen NYQSin vartijoihin, joilla on tilannetajua ja kohtaavat ihmiset ihmisinä tilanteista riippumatta.
Me täältä NYQSiltä myös vinkkaamme, että Ruufuksesta saa aivan äärimmäisen maukkaat ja tuoreet itse leivotut herkut! 🧡

#nyqs #turvaammearkeasi #paikallinenyritys

Lumipyry näyttää jatkuvan vielä viikonlopun yli.
Malttia liikenteeseen, muistakaa varata riittävästi matka-aikaa.
Mukavaa ja turvallista viikonloppua kaikille 🧡

#nyqs #turvaammearkeasi

KURSSI PERUTTU KORONARAJOITUSTEN VUOKSI! Järjestämme uuden kurssin, kun se on taas mahdollista 🙂

Ilmoittaudu 9.3 alkavalle järjestyksenvalvojan peruskurssille NYT! ⬇︎
https://bit.ly/2YPcyPu

Kesto noin kaksi ja puoli viikkoa ja hinta 150€/hlö (sis. alv)
Kurssi ...tullaan suorittamaan koronatilanne- ja rajoitukset huomioiden.

Kurssin tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät linkistä!

112-päivän teemassa mekin jaamme videollamme arvokasta turvallisuustietoutta, yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos kanssa.

112-päivä on vuosittain 11. helmikuuta vietettävä hätänumeropäivä, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi yleistä hätänumeroa 112 sekä ...kiinnittää huomiota vahinkojen ja onnettomuuksien ennaltaehkäisemiseen.

#112paiva #112dagen #112day #nyqs #etelapohjanmaanpelastuslaitos #turvaammearkeasi #turvallisuus #ennakointi #ennaltaehkäisy

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

🧡 ARVONTA 🧡
Kommentoi, missä kaikkialla olet nähnyt tai törmännyt NYQSin mustaoranssiin tarraan ja osallistut arvontaan!

Kommentoijien kesken arvomme yhden WOOX Smart Cameran (arvo 49,90€) ja viisi kappaletta NYQSin pipoja lämmittämään ...pakkasilla!

Arvonta suoritetaan maanantaina 15.2 klo 12, ilmoitamme kaikille voittajille yksityisviestillä!

Jos et vielä ole käynyt tykkäämässä sivustamme, niin kipin kapin tykkäämään ja olet heti askeleen lähempänä turvallisempaa arkea!

Kameran tarkemmat tiedot löydät täältä:
https://kauppa.nyqs.fi/product/1917/erittain-pienikokoinen-wifi-ip-kamera-1080p

Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin.

Meidän upea koulutustila on valmiina vastaanottamaan seuraavat koulutettavat! 🤩

Tila on kätevästi muokattavissa erilaisia turvallisuuskoulutuksiamme varten.

Noudatamme koulutuksissamme aina THL:n ohjeita ja huomioimme Covid-19 rajoitukset.

#nyqs ...#turvallisuuskoulutus #turvallisuuskoulutukset #turvaammearkeasi

NYQS valvomassa arkea 🧡

PTV Gym Seinäjoki vietti avajaisiaan tammikuun alussa. Ennakkojäsenet pääsivät tutustumaan ja treenaamaan salilla jo joulukuun loppupuolella. Kauppaneliö 10 tilat ovat tyylikkäästi kauttaaltaan mustat ja antavat heti sisään tullessa varsin ...ainutlaatuisen tunnelman. Salilla soi kuuluvasti treenimusat ja ilmassa on juuri sellainen aito ja rehellinen tekemisen meininki. Kuten jo ovella viitataan, sisälle mennään hankkimaan lihakset, uskallamme kuitenkin vannoa että myös ylläpitämään niitä!

”Kameravalvonnalla ennaltaehkäisemme ilkivaltaa ja tihutöitä salin tiloissa, lisäksi nyt pääsemme tarkkailemaan salille kulkua ja korttien leimauksia.”

PTV Gymin tiloihin on juuri asennettu kameravalvontajärjestelmä, jolla päästään heti kiinni ongelmakohtiin. ”On kurjaa, jos uusissa ja siisteissä tiloissa aiheutetaan tahallisesti henkilökunnalle lisätöitä, joten nyt kameravalvonnan avulla päästään tuollaisiinkin juttuihin heti kiinni!” kertoo Seinäjoen PTV Gymin yrittäjä Matias Kalliomäki.
Jatkossa on tarkoitus myös seurata salikorttien leimauksia, joten kamerat ovat sijoiteltu sellaisiin paikkoihin, että seuraaminen on siltäkin kantilta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta arjen keskellä.

PTV Gym Seinäjoelle asensimme myös ensimmäiset uuden yritysilmeemme mukaiset kyltit sekä tarrat. Onneksi olkoon ja turvallista treeniarkea!

Turvallisuuskoulutuksemme ovat täällä sinua varten!

Tarjoamme koulutus- ja konsultointipalveluita arkipäiväisissä haasteissa toimimiseen. Myös täysin räätälöityjä koulutuksia asiakkaan omaan toimintaympäristöön.

Haluamme tarjota monipuolisesti valmiudet ...turvalliseen arkeen! 🧡

https://nyqs.fi/palvelut/turvallisuuskoulutus/

NYQS hälytysjärjestelmät myös kotiin arjen turvaksi 🧡

39,90€/kk

https://nyqs.fi/ota-yhteytta/
Tai myynti@nyqs.fi

Myös henkilökorttimme uudistuvat uuden ilmeemme mukaisiksi 🧡

Henkilökuntaamme on kuluneella viikolla päässyt kameran eteen porrastetusti, kuvaajana tietysti talon sisältä oma ammattilaisemme Tatu!
@neejarviphoto