lukituspalvelut

Luotettava lukitusjärjestelmä on turvallisen kiinteistön perusta. Meiltä saat kaikki lukitusratkaisut niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin.

Nykyaikaisten lukitusjärjestelmien avulla avainhallinta sekä kulunhallinta on helppoa ja vaivatonta. Avaimia ja kulkuoikeuksia voidaan hallita ajasta ja paikasta riippumatta pilvipalvelun kautta, eikä yhden avaimen katoaminen tarkoita enää koko kiinteistön lukkojen uusimista. Paristottoman ja johtovapaan teknologian ansiosta myös lukitusympäristön laajentaminen on helppoa.
Me NYQSillä suunnittelemme, asennamme ja huollamme kaikki lukitus- ja kulunhallintajärjestelmät sekä ovi- ja porttiautomatiikkajärjestelmät kaiken kokoisiin kohteisiin. Kokonaisuus suunnitellaan aina käyttäjän tarpeen mukaan.

lukitusratkaisut

Digitaaliset lukitus- ja ovijärjestelmät ovat tämän päivän palvelua parhaimmillaan.

Nykyaikaiset lukitusjärjestelmät toimivat moitteettomasti ja helpottavat jokapäiväistä elämäämme. Turvallisuus on huomaamattomasti mukana ja suojaa asukkaita ei-toivotuilta vierailta ja tapahtumilta. Suunnittelemme erilaiset säänkestävät mekaaniset, sähköiset ja digitaaliset ratkaisut yksittäisistä lukoista isoihin järjestelmiin ja kokonaisuuksiin.

Meiltä saatavilla myös ovi- ja porttiautomatiikkapalvelut.

Sähköiset lukitusratkaisut

Sähköiset lukitusjärjestelmät käyttävät sähköistä tai digitaalista tekniikkaa. Ne toimivat korttien, lätkien, näppäimistöjen tai biometristen tunnisteiden avulla. Sähköiset lukitusjärjestelmät tarjoavat lisäominaisuuksia, esimerkiksi ajastetun pääsynhallinan, tapahtumien kirjaamisen ja seurannan sekä etäohjauksen.

Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja ylläpidämme kaikki sähköiset lukitusjärjestelmät.

Mekaaniset lukitusratkaisut

Mekaaniset lukitusjärjestelmät ovat perinteisiä, avaimilla toimivia lukkoja. Suunnittelemme, asennamme ja huollamme myös kaikki perinteiset lukostot.

iLOQ

iLOQ toimii uranuurtajana digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitusjärjestelmien kehityksessä. Paristo- ja johtovapaat järjestelmät ovat sekä turvallisia että kestäviä ja varmistavat luotettavasti päivittäisen pääsyn rakennuksiin. Avaimia ja kulkuoikeuksia voidaan hallita ajasta ja paikasta riippumatta pilvipalvelun kautta, eikä yhden avaimen katoaminen tarkoita enää koko kiinteistön lukkojen uusimista.

iLOQ tarjoaa aina luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun hallinnoitavan kiinteistön tyypistä sekä siihen liittyvistä lukitus- ja pääsynhallintahaasteista riippumatta. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi näihin kohteisiin:

  • Taloyhtiöt
  • Toimistot
  • Asuntolat
  • Teollisuushallit
  • Isot yrityskiinteistöt

huoltopalvelut

Kaikki lukitusratkaisut tarvitsevat säännöllistä huoltoa toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa asiantuntevat lukkoseppämme auttavat minimoimaan häiriön keston ja laajuuden. 

ovenavauspalvelut 24/7

Tarvitsetteko ovenavauspalvelua kiinteistössä asuville tai asioiville henkilöille? Meidän kautta se onnistuu!

Päivystävät vartijamme ovat liikkeellä yötä päivää vuoden jokaisena päivänä ja näin ollen aina hälytysvalmiudessa. 

Edustamamme tuotteet: