NYQS turvana jo vuodesta 2006

Karmassa, aivan Kauppatorin laidalla on totuttu iloiseen ja vilkkaaseen yöelämään. Karma on tanssittanut ja tarjonnut parhaimpia elämyksiä jo vuosia. Osa saattaakin muistaa paikan olleen Freetime ja toiset taas puhuvat sujuvasti oman aikansa Karmasta eli ”vanhasta Karmasta”. Tänä päivänä Karman ovet ovat vielä koronan vuoksi suljettuina. Kuitenkin aivan vieressä, Kauppatorin Aallon terassilla pääsee nauttimaan ruokapirssi Ulpun antimista, auringosta sekä lämpimästä kelistä aivan Seinäjoen ykköspaikoille!

NYQS on huolehtinut Karman järjestyksenvalvonnasta aivan alusta, 2006 vuodesta saakka. Pitkä historia on lujittanut luottamusta ja yhteistyötä vuosien varrella.
”NYQSin järjestyksenvalvojat ovat ammattitaitoisia ja osaavat lukea ja ennakoida tilanteita niin hyvin, että konfliktitilanteet pääsevät ravintolassa harvoin eskaloitumaan.”
Karman ja Kauppatorin Aallon ravintolapäällikkö Tomi Ania kehuu. Järjestyksenvalvojista on tullut tasavertaisia työkavereita vuosien varrella. ”Järjestyksenvalvojat ovat osa henkilökuntaa, tekevät ja osallistuvat epäröimättä kaikenlaisiin hommiin yhdessä muun henkilökunnan kanssa.” Ania kertoo.

Turvallisuus on aina myös yhteen hiileen puhaltamista. NYQSin väki osoittaa, että asiakaspalvelualttius on vahvasti läsnä ja keskenään toimeen tuleminen on kaikille helppoa. Töitä tehdään hyvällä mielellä pilke silmäkulmassa, mutta samalla vahvalla ja vankalla ammattitaidolla.

Toivotaan, että maailma on pian auki ja nähdään taas Karmassa!