NYQS Valvomassa arkea

NYQS valvomassa arkea

PTV Gym Seinäjoki vietti avajaisiaan tammikuun alussa. Ennakkojäsenet pääsivät tutustumaan ja treenaamaan salilla jo joulukuun loppupuolella. Kauppaneliö 10 tilat ovat tyylikkäästi kauttaaltaan mustat ja antavat heti sisään tullessa varsin ainutlaatuisen tunnelman. Salilla soi kuuluvasti treenimusat ja ilmassa on juuri sellainen aito ja rehellinen tekemisen meininki. Kuten jo ovella viitataan, sisälle mennään hankkimaan lihakset, uskallamme kuitenkin vannoa että myös ylläpitämään niitä!

”Kameravalvonnalla ennaltaehkäisemme ilkivaltaa ja tihutöitä salin tiloissa, lisäksi nyt pääsemme tarkkailemaan salille kulkua ja korttien leimauksia.”

PTV Gymin tiloihin on juuri asennettu kameravalvontajärjestelmä, jolla päästään heti kiinni ongelmakohtiin. ”On kurjaa, jos uusissa ja siisteissä tiloissa aiheutetaan tahallisesti henkilökunnalle lisätöitä, joten nyt kameravalvonnan avulla päästään tuollaisiinkin juttuihin heti kiinni!” kertoo Seinäjoen PTV Gymin yrittäjä Matias Kalliomäki.
Jatkossa on tarkoitus myös seurata salikorttien leimauksia, joten kamerat ovat sijoiteltu sellaisiin paikkoihin, että seuraaminen on siltäkin kantilta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta arjen keskellä.


PTV Gym Seinäjoelle asensimme myös ensimmäiset uuden yritysilmeemme mukaiset kyltit sekä tarrat. Onneksi olkoon ja turvallista treeniarkea!