Turvaamme arkeasi syksyn pimenevissä illoissa

Turvaamme arkeasi syksyn pimenevissä illoissa!

Se olisi kuulkaas jälleen se aika vuodesta, kun on hyvä aika pysähtyä turvallisuusasioiden äärelle.
Turvallisuus on kaikkien itseoikeus ja turvallisuusympäristöönsä voi kaikki vaikuttaa. Jokainen voi itse tehdä muutamalla pienellä asialla arjesta  turvallisemman.

 1. Pihavalaistus / -valot
  Tiesithän, että olemme turvallisuusteknologian kärkiosaajia Pohjanmaalla ja nykyisiin hälytysjärjestelmiin on kytkettävissä erilaisia valaistusohjauksia. Muistathan pitää pihavalaistuksen päällä myös kotoa poissa ollessa. Hyvä vinkki on jättää myös esimerkiksi keittiöön valoa päälle. Se kertoo ulkopuoliselle, että kotona ollaan. 

 1. Häkävaroittimet, palovaroittimet ja ensisammutusvälineet
  Lämmityskausi on taas alkamassa ja takan ääressä mukava lämmitellä. Tarkastathan kaikki paloturvallisuuteen liittyvät asiat. NYQSin oma tilannekeskus ottaa maakunnista asentamiemme laitteistojen hälytyksiä vastaan ja reagointikyky on meillä korkea. Erilaiset ilmaisimet sekä varoittimet ovat kytkettävissä suoraan hälytysjärjestelmiimme.

  Annamme myös alkusammutuskoulutusta yksityisille ja yrityksille. 

 1. Tarkasta vara-avaimien sijainnit
  Meiltä NYQSiltä saa lukkoseppäpalvelut ja asennamme erilaisia sähkölukitusjärjestelmiä mekaanisten lukkojen lisäksi. Eihän avaimiasi ole ajautunut vääriin käsiin?

  Sarjoitamme, asennamme ja huollamme kattavasti erilaiset lukot. Sähkölukkoihin saa etäohjauksen, jolloin vara-avainta ei tarvitse jättää sinne ikkunanpellin alle – mistä niitä ensimmäisenä etsitään. Jos ei sähkölukitusta halua, saa NYQSiltä turvallisen mekaanisesti toimivan avainkassakaapin helposti asennettuna talosi seinään. 

 1. Kiinnitä huomiota pihapiirissä liikkuviin ihmisiin ja ovelta ovelle myyviin henkilöihin
  Murtovarkaat merkitsevät kohteensa ennakkoon. Ennen kaikkea kiinnittävät huomiota turvallisuusteknologisiin ratkaisuihin. Tiesithän, että me merkitsemme kohteet hyvin myös pimeässä erottuvilla tarroilla, joka ennaltaehkäisee tutkitusti murtovarkauksia. Tähän lisättynä kameravalvonta, niin hyvin todennäköisesti pihalle ei asiattomat eksy. Asentamamme järjestelmät ovat myös hyvin pitkäikäisiä ja teknologia on edullista nykyisin, että se on kaikille helposti hankittavissa.

 1. Varmista avun saanti hätätilanteessa
  Viranomaisilla ei aina ole mahdollisuutta lähteä tarkastamaan mitä tapahtuu. He joutuvat priorisoimaan välillä jonoon tulleita hälytystehtäviään. Meidän vartijamme ovat Seinäjoen talousalueella pitkän ajan tilaston kertomana keskimäärin alle kymmenessä minuutissa paikalla. Hälytyksen voi tehdä asennetulla hälytysjärjestelmällä, kannettavalla turvapainikkeella tai vaikka soittamalla päivystysnumeroomme. Tällöin vartija käy paikan päällä tarkastuskäynnillä. Hälytysvalmius NYQSillä maksaa vähemmän kuin kupillinen kahvia päivässä. 

 1. Opasta lapset erilaisiin turvallisuutta uhkaaviin tilanteisiin
  Nykyään on mahdollista, että esimerkiksi koulupäivän jälkeen iltapäivällä voit tarkastaa onko lapsesi päässyt kotiin. Sähköisen lukitus-, hälytysjärjestelmän tai mikä kätevintä kameravalvontajärjestelmän avulla etänä pysyt tietoisena kodin asioista. Olemme panostaneet tietoturvaan siten, että laitteistoihin ei ulkopuoliset pääse käsiksi. Tällöin voit turvallisesti lapsellesi toivottaa hyvää päivänjatkoa enempää murehtimatta. Jos sitten kuitenkin jotain oikeasti on sattumassa, lapsi voi turvallisin mielin hälyttää vartijamme paikalle. 

Listaa voisi jatkaa pidempäänkin.  Olemme olleet onnellisessa asemassa NYQSillä jo vuosia, kun olemme saaneet asiakkailtamme jatkuvasti positiivista palautetta.
Asiakkaamme aidosti ovat kertoneet kuinka olemme heidän turvallisuutensa tunnetilaa parantaneet. 

Turvallista syksyä kaikille!
Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin tehdään yhdessä turvallisuuskartoitus kotiisi, yritykseesi tai yhteisöösi.
Me haluamme palvella asiakkaitamme ja tehdä turvallisen arjen yhdessä.
 

 

 

Toimitusjohtaja
Jani Ylimäki