NYQS valvomassa arkea – Maslog Oy

NYQS valvomassa arkea

Valtavassa nosteessa ja kasvussa oleva Maslog Oy suunnittelee ja kehittää sähköavusteista tekniikkaa, eli voimalinjaa sovellettaviksi eri alojen koneisiin ja laitteisiin. Maslogin vahva visio on työergonomian ja työturvallisuuden edistäminen voimalinjan avulla. Yrityksen ensimmäinen tuote, sähköavusteinen lavansiirtovaunu Power Pallet Jack, tuli markkinoille kesällä 2020. Kansainvälisillä markkinoilla siis tärähtää, Seinäjoelta lähdetään viemään Suomea maailmankartalle!

”Oli selvää, että tarvitsemme toimitilaamme hälytysjärjestelmän. Kartoitimme palveluntarjoajat ja valitsimme paikallisen NYQSin. Autot näkyvät ympäristössä ja tulevat tarvittaessa nopeasti paikalle.”

Maslogin toimitiloissa on NYQSin hälytysjärjestelmä, joka valvoo tiloja kokonaisvaltaisesti murroilta ja tulipaloilta. Ympäri vuorokauden päivystävä tilannekeskus saa välittömästi tiedon hälytyksestä ja selvittää tilanteen, sekä lähettää apua kohteelle tarpeen mukaan. Ratkaisut ovat vaivattomia ja helppokäyttöisiä eivätkä kuormita yrityksen resursseja arjen keskellä. ”Muutama vahinkohälytys on tullut, mutta tilannekeskuksesta aina on soitettu ja varmistettu ensin tilanteen vakavuus” Kertoo perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Rintamäki.

NYQS on lähellä turvaamassa Maslogin arkea – Olemmehan myös samalla asialla, tekemässä asiakkaidemme arjesta turvallista ja vaivatonta.