Kehitystyö antaa uskoa tulevaan

Kehitystyö antaa uskoa tulevaan – olemme valmiimpia koronan jälkeiseen aikaan kuin kilpailijamme

Hallitus teki meidän näkemyksemme mukaisesti oikean ratkaisun tehdessä Lockdown-päätöksen eli maamme sulkemisen kolmeksi viikoksi. Muuntovirus ja korona tulee saada rajoitettua, että päästään nopeammin normaaliin. Tässä valitettavasti vaan on myös toinen puoli. Nimittäin tämä alkaa kurittamaan palvelualan yrityksiä aivan uskomattomalla tavalla. On helppo myöntää, että myös meidän yhtiössämme on tiukennuksia jouduttu tekemään. Toteutamme palveluita pääsääntöisesti palvelualan yrityksille ja jos palvelualan yrityksillä on haasteita niin kaikki voivat päätellä, että vaikutus heijastuu myös meihin. Majoitus- ja ravintolatoimialan tilannetta nyt ei varmaan tarvitse lähteä enempää valaisemaan. Tilanne on aivan sietämätön meidän niin monelle ravintola-alan yrittäjäystävällemme. Tsemppiä ja voimia. Emme voi muuta oikein sanoa. Valitettavasti olemme myös nähneet meidän toimialallamme konkursseja ja yrityssaneerauksia. Yksityinen turvallisuusala elää muiden yrittäjien menestyksestä tietyllä lailla.

Sietämätön alkaa tilanne olemaan näin ollen meilläkin. Vai alkaako? Vaikka kirstun pohja saattaa vielä meilläkin paistaa kuin vääpelin kahvissa. Kaikkihan te tiedätte vääpelin kahvin, jos ette tiedä niin tässä faktaa. Vääpelin kahviin laitetaan kahvia niin paljon, että kupin pohja peittyy ja kossua sen päälle niin paljon, että kupin pohja tulee taas näkyviin. Vääpelit ovat kovia äijiä. Niin oli myös vääpeli Jutila, joka sanoi talvisodan alkaessa yli 80-vuotta sitten, että se on sota nyt. Sen päättymisestäkin on kulunut jo 81 vuotta viime lauantaina. Tämä taistelu, mikä on nyt näkymätöntä vihollista vastaan, päättyy kohta. Jos nyt on kovat ajat, niin voi vain kuvitella mitä se oli silloin.  Silloinkin Suomi kesti. Niin kestää nytkin.

Vuonna 2020 meidän sesonkimme eli tapahtumakesä ja pikkujouluaika peruuntui. Tämän johdosta olemme aikaisempaa enemmän odottaneet kesää 2021. Tiedämme, että tulevalle kesälle on moni yrittäjäystävämme ladannut kaikkensa. Ovat satsanneet ihan kaiken. Sekä omat, että rahoittajien rahat. Nyt on aika saada ihmisille iloa tapahtumien kautta. Suomi elää tapahtumista. Seinäjoki elää tapahtumista. Me uskomme siihen, että kesä saadaan toteutettua tämänhetkisten suunnitelmien mukaisesti. Kun tapahtumat järjestetään turvallisesti, niin sinne ihmiset tulevat. Me olemme mukana monen tapahtuman järjestämisessä ja panostamme yhdessä tapahtuman järjestäjän kanssa turvallisuuteen. Otamme ihan kaikki keinot käyttöön turvallisen tapahtuman järjestämiseksi. Pelastetaan kesä 2021 yhdessä. Samalla monen yrittäjän elämä. Periksi ei anneta.

Olemme tehneet yhtiössämme valtavia kehitysinvestointeja ja uskomme, että olemme valmiita siihen, että päästään normaaliin elämään takaisin kesään mennessä. Olemme valmiimpia kuin kilpailijamme. Näin uskomme. Myös meillä yrittäjät ovat laittaneet omaa panostusta, että tästä selvitään. Itkut nyt eivät auta. Heikot sortuu, mutta me emme. Meillä ehkä etuna moneen kilpailijaan nähden on se, että meillä on yli tuhat asiakasta, joista yli viidelle sadalle myymme kuukausittain palveluita. Meidän asiakaskuntamme on skaalautunut vuosien saatossa laajalle. Tällöin meidän riskimme liiketoiminnalle, esimerkiksi yksittäisen asiakkaan maksuvaikeuksiin mennessä, on vuosien saatossa pienentynyt. Kykenemme palvelemaan laadukkaasti kaikkia asiakkaita myös näin poikkeusoloissa.

Nyt on vielä ”kurjat” ajat, mutta usko on Nyqsin hallituksella myös tekemiseen ja siihen että meidän kolmen miljoonamme liikevaihdollisen toiminnan tuloksellisuus saadaan kesään mennessä käännytettyä vahvasti positiiviseen suuntaan. Ennen kaikkea olemme aidosti ylpeitä tekemisestämme, koska tiedämme, että osaamme tehdä asiat kaikista parhaiten asiakkaiden etuja huomioiden. Hallituksestamme kerromme lähitulevaisuudessa lisää. Myös me annamme turvallisuudelle kasvot. Meillä on uskomattoman laaja kokonaisturvallisuuden osaamiskenttä. Osaamista kykenemme nyt soveltamaan parhaimmalla mahdollisella tavalla eli ennakoivasti. Me nyqsiläiset olemme tottuneet hallitsemaan riskejä ja toimimaan ennakoivasti. Toteutamme arjen turvallisuutta hallituksena yhdessä operatiivisen kentän kanssa.

Kyllä. Se on selvä, että osaamme kokonaisvaltaisesti tuottaa yksityisen turvallisuusalan palveluita.
Olemme nimittäin NYQS. Rakenamme arjen turvallisuutta, sinun kanssasi!

 

Hallituksen puheenjohtaja

Rami Takamaa