Yli(päällikön)mäen päiväkäsky – rakennamme arjen turvallisuutta, sinun kanssasi.

Yli(päällikön)mäen päiväkäsky – rakennamme arjen turvallisuutta, sinun kanssasi. 

No huh huh – tulee päällimmäisenä mieleen vuodesta 2020. Alkuvuosi meni enemmän tai vähemmän ihmetellessä, että mitäs tässä nyt sitten seuraavaksi. Tehtiin loppuvuodesta 2019 isot yritysjärjestelyt ja yhtiöstämme tuli konserni. Konserni missä kaikki puhalsi yhteen hiileen. Muutenkin vuosi 2019 oli isojen muutosten vuosi. Tultiin autotalliyrityksestä oikeasti yritykseksi ihmisten äärelle. Siirryttiin kaikki saman katon alle Rengastielle ja investoitiin valtavasti. Jälkeenpäin ajateltuna oltiin vähän alkuvuodesta hukassa. Haettiin suuntaa. Emme oikein itsekkään tiennyt mihin päin pitäisi yritystämme viedä. Yhtiön liikevaihto kasvoi noin 3,5 miljoonaan euroon, mutta mitä sitten. Mitä seuraavaksi? Koronakin alkoi jo kurkistelemaan ja ensimmäiset viitteet saatiin siitä jo alkuvuodesta. Ennakointi on ennenkin ollut meidän vahvuusalueemme, joten tähänkin osattiin varautua, niin hyvin kuin vain tilanteeseen nähden kyettiin.

Lähes viidessätoista vuodessa hankittu vakaa pohja yhtiöllemme mahdollisti sen mihin ei oikein itsekkään aluksi uskottu. Korona kuritti varsinkin ravintola- ja tapahtuma-alaa todella kovalla kädellä. Meidän jo perinteeksi muuttunut kiireinen kesä muutti vähän muotoaan. Resurssia vapautui pohdintaan ja ne suunnattiin vahvasti kehitystyöhön. Olimme päässyt vuonna 2015 luodun strategian mukaisiin tavoitteisiin ja nyt piti luoda uusi. Nyt siihen löytyi oikeasti aikaa. Valitettavasti ei meidänkään yhtiössämme lomautuksilta vältytty, vaan jouduttiin reagoimaan tähän inhottavaan tilanteeseen. Kuitenkin näin jälkikäteen pohdittuna selvittiin kuin selvittiinkin ilman isompia kolhuja.

Siitä se sitten alkoi. Valtava kehitystyö, missä ideoinnissa vain taivas oli rajana. Lukuisat TEAMS-palaverit, pohdintahetket, resurssien laskutoimet, tehtävien annot, excelien ja powerpointtien pyöritykset ja monet muut poikivat kymmenkunta projektia, mission ja vision sekä koko strategian tuleville vuosille. Projektit ja uudistustyö käynnistettiin rohkealla tavalla. Rohkeutta ja uskoa tulevaan piti välillä vähän hakea ympärillä olevilta ystäviltä. Ei ollut helppoa, mutta omaa motivaatiota riitti ja sitä tärkeintä eli ympärillä olevien ihmisten kannustamista. Kirstun pohjakin näytti välillä täysin tyhjältä, mutta ajatuksissa ”kyllä se siitä” oli usein mielen päällä. Tekemisen meininki oli valtava. Työntekijämme oli täysillä mukana ja tuki ajatuksiani.

Alkoi muodostumaan aivan uudenlainen NYQS. Meillä on ehdottomasti suomen paras turvallisuusalan tiimi, joka on valmis muutokseen. Uskon myös, että jos on suomen paras niin on myös maailman paras. Mitä yhdessä sovitaan – se pitää. Vaikka muutosvastarintaa vähän ehkä odotin, niin sitä ei tullut vaan oranssilla 🧡 sydämellä nyqsiläiset 🧡 teki ja tekee työtä. Työtä jolla on tarkoitus. Miten yhdessä toimitaan – se näkyy. Uskomme vahvasti erottuvamme kilpailijoistamme. Tähtäämme jatkuvasti parempaan palveluun, joka tuotetaan tehokkaammin kuin muut. Sen saimme huomata esimerkiksi Seinäjoen kaupungin julkisessa hankintakilpailussa, mikä voitettiin ja yhteistyö alkoi alkusyksystä.

Mitä yhdessä saavutetaan – se luo turvaa. Ennakointi tulee näkymään meidän toiminnassamme yhä vahvemmin ja vahvemmin. Ennakoimalla pienennämme mahdollisia riskejä ja turvaamme asiakkaan toiminnan. Haluamme sen tehdä asiakaslähtöisesti. Tulevaisuutta ei voi ennustaa? Me olemme eri mieltä. Siirrymme turvallisuusalalla reagoinnista ennakointiin. Tämä tulee näkymään kaikessa toiminnassamme. Rakennamme arjen turvallisuutta, sinun kanssasi.

Kiitos työntekijät, yhteistyökumppanit ja asiakkaat kuluneesta vuodesta.

Turvallista uutta vuotta 2021!

Jani Ylimäki & NYQSiläiset