Nyqs

Yrityksemme

Me NYQSillä annamme turvallisuudelle kasvot ja olemme asiakkaitamme varten. Luomme arjen turvallisuutta – sinun kanssasi.
Puoleemme on helppo kääntyä ja palvelemme aina henkilökohtaisesti. Me emme odota ja reagoi, me ennakoimme riskejä. Kouluttaudumme ja olemme ajan hermolla uusien teknologioiden ja työvälineiden avulla, joilla yhtenäistämme turvallisuusalan asiantuntijuuden uudelle tasolle.

NYQS on 2006 vuodesta lähtien toiminut eteläpohjalainen turvallisuusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman turvallisuuspalveluja ja -ratkaisuja yrityksille, yksityisille henkilöille sekä erilaisille yhdistyksille.

Kaikki palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan.​

Olemme vauhdikkaasti kasvava yhtiö ja toimimme tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan alueen lisäksi myös Vaasan ja Tampereen seudulla työllistäen yhteensä noin 100 turvallisuusalan ammattilaista​.

 

Turvallisuuskartoitus
on ensimmäinen askel kohti turvallisempaa arkea.

Tarkoituksena on aina kartoittaa yrityksen realistinen nykytilanne, jotta voisimme ammattitaidolla ja asiantuntemuksemme avulla tehdä arjesta sekä tiloista turvallisemmat ja ennakoida kokonaisvaltaisesti riskejä. 

Turvallisuus on meille palvelua, jonka tuotamme asiakkaillemme aina ammattitaitoisesti ja asiakasta kuunnellen. Kaikki turvallisuuspalvelumme toimivat saumattomasti yhdessä. Parhaan kokonaispalvelun saat eri palveluita yhdistämällä ja ammattitaitoamme hyödyntämällä.

Ovatko nykyiset ratkaisut ja palvelut ajan tasalla tai riittäviä? Palvelevatko ne tämänhetkistä tilannetta ja ovatko ne tarpeeksi helppokäyttöisiä sekä nykyaikaisia?

Varaa ilmainen turvallisuuskartoituksemme ja olet jo askeleen lähempänä turvallisempaa arkea!

Henkilöstömme

Jani Ylimäki

Toimitusjohtaja
jani.ylimaki@nyqs.fi
044 357 5529

Johanna Kallio

Reskontra
johanna.kallio@nyqs.fi
040 688 6165

Julia Mäki

Asiakaspalvelu
julia.maki@nyqs.fi
044 775 1350

Juha Ylimäki

Turvallisuusteknologia, myynti
juha.ylimaki@nyqs.fi
044 749 4971 

Mikko Airismäki

Vartiointi, Etelä-Pohjanmaa
mikko.airismaki@nyqs.fi
044 712 2110

Jarmo Hannuksela

Vartiointi, Vaasa
jarmo.hannuksela@nyqs.fi
050 441 7715

Joni Haapamäki

Turvallisuusteknologia, työnjohto
joni.haapamaki@nyqs.fi
050 571 8133

Ville Värinen

Järjestyksenvalvonta, koulutukset ja konsultointi
ville.varinen@nyqs.fi
045 119 0072