Ravintolaturvallisuus

Turvallisen ravintolakokemuksen vahva ammattilainen.

Ravintolaturvallisuus

NYQSin turvallisuusalan ammattilaiset ylläpitävät ravintoloiden järjestystä ja turvallisuutta ja estävät samalla tehokkaasti ongelmatilanteita.

Ammattilaisemme ovat kokeneita ja helposti lähestyttäviä asiakaspalvelijoita, hyvällä tilannetajulla ja vuorovaikutustaidoilla. He osaavat ratkaista mahdolliset konfliktitilanteet rauhallisesti, ensisijaisesti aina keskustellen ja asiakasta kuunnellen.
Järjestyksenvalvojamme huolehtivat tarvittaessa myös muista palveluista, kuten narikkapalveluista ja lipunmyynnistä.  Huolellisesti hoidetulla ravintolaturvallisuudella taataan ravintolassa viihtyisä sekä turvallinen kokemus ja varmistetaan myös yrityksen hyvä maine kävijöiden keskuudessa.

Ravintolaturvallisuus on kokonaisuus jossa pystymme ja haluamme auttaa. Turvallisuuden suunnittelun voit luottaa asiantunteviin käsiimme ja toteutamme puolestasi vankalla kokemuksella

  • Turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat
  • Järjestyksenvalvontasuunnittelmat
  • Viranomaisyhteistyö

Jokainen paikalla oleva järjestyksenvalvojamme on perehdytetty yritykselle tehtyihin suunnitelmiin ja näin ravintolan kokonaisturvallisuus on aina varmasti ammattilaisten käsissä.

muut turvallisuuspalvelut

Tilannekeskuspalvelut

Ravintolaturvallisuus

Tapahtumaturvallisuus

Turvallisuusvalvonta