Tapahtumaturvallisuus

Turvallisen tapahtumakokonaisuuden toteuttaja

Turvallisuusammattilaisemme auttavat tapahtumien kokonaisvaltaisessa turvaamisessa puolestasi: suunnittelemme, valvomme ja johdamme. NYQSin ammattilaisilla on pitkä kokemus erilaisten tapahtumien, kuten festareiden, konserttien ja urheilutapahtumien turvaamisesta. Yhdessä suunnittelemalla varmistetaan onnistunut ja turvallinen tapahtuma kaikille osapuolille.

Turvallisuussuunnittelu
Me NYQSillä tiedämme miten tapahtumasta rakennetaan turvallinen kokonaisuus ja valvomme tarkasti järjestäjän sekä viranomaisten antamia määräyksiä. Ammattitaitomme ja kokemuksemme pohjalta osaamme rakentaa aukottomat suunnitelmat joilla tapahtumanjärjestäjät onnistuvat varmasti.

Turvallisuusjohtaminen
Me rakennamme turvallisuusorganisaatiomme tapahtumasi tarpeiden mukaiseksi. Huolehdimme turvallisuusjohtamisen ammattitaitoisten turvallisuuspäälliköidemme avulla, joilla on kyky toimia haastavissa ja yllättävissäkin tilanteissa. Meille on tärkeää, että oma organisaatiosi ja turvallisuusorganisaatiomme työskenteleävt tiiviistii yhdessä ja näin pääsemme aina parhaaseen lopputulokseen.

Yleisötilaisuuksien järjestyksenvalvonta
Oli kyseessä iso urheilutapahtuma, messut, festarit tai vaikka yksityistilaisuus, me varmistamme tapahtuman turvallisuuden asianmukaisella tavalla. Me ennakoimme ja edistämme turvallisuutta toimenpiteillä jotka takaavat sujuvan ja turvallisen tilaisuuden kaikille.

Naulakkopalvelut
Toteutamme tapahtumiin naulakkopalvelun osaavan ja ripeän henkilökunnan kanssa. Tapahtuman sujuvuus on myös meille tärkeää ja kauttamme tuotettu palvelu on loppuun saakka mietittyä.

Aluevalvonta ja -vartiointi
Jo siitä saakka kun tapahtuman rakentaminen aloitetaan, huolehdimme alueen vartioinnin ja kulunvalvonnan ja olemme paikalla kun tapahtuma on suljettuna. Valvomme leirintäalueet ja koordinoimme turvallisen saapumisen ja lähtemisen alueelta. Olemme luotettava kumppani, jolla on ratkaisu tapahtuman jokaiseen osa-alueeseen.

Muut turvallisuuspalvelut

Tilannekeskuspalvelut

Ravintolaturvallisuus

Tapahtumaturvallisuus

Turvallisuusvalvonta