Hälytysjärjestelmät

Nykyaikaiset hälytysjärjestelmät kaikenlaisiin kohteisiin helposti budjetoitavalla kiinteällä kuukausihinnalla.

Hälytysjärjestelmä on tärkeä osa yrityksen turvallisuutta

Sen avulla luodaan monipuolista turvaa ihmisille, tiedoille, laitteille ja koko yrityksen toiminnalle. Oikein suunniteltu ja asennettu järjestelmä on luotettava ja helppokäyttöinen. Kaikki tarjoamamme järjestelmät ovat nykyaikaisia ja laadukkaita.

Hälytysjärjestelmä koostuu keskuksesta, näppäimistöstä ja erilaisista ilmaisimista tai tunnistimista. Tavallisten liike- ja ovitunnistimien lisäksi järjestelmään voidaan liittää vesivuoto-, lämpö- ja savuilmaisimia, palovaroittimia tai vaikka hätäpainikkeita henkilöturvallisuuden varmistamiseksi. Järjestelmää voidaan ohjata rakennuksen sisällä olevan käyttönäppäimistön kautta koodilla tai lätkällä tai mobiilisovelluksen kautta etänä. Helppokäyttöisyyttä saadaan yhdistämällä järjestelmään sähkölukot. Tällöin erillisiä koodeja tai avaimia ei tarvita, vaan rakennuksen ovista pääsee kulkemaan lätkää näyttämällä ja hälytyksien päälle- ja poiskytkentä tapahtuu samalla vaivattomasti sähkölukkojen kautta. Sähkölukot toimivat samalla myös kulunvalvonnan ja kulunhallinnan työkaluna.

Lisävahinkojen ennaltaehkäisy ja minimointi

Hälytysjärjestelmän hälytykset voidaan ohjata sovitulla tavalla joko haluttuun puhelinnumeroon tai suoraan NYQSin hälytyskeskukseen. Hälytyskeskukseen ohjatut hälytykset käsitellään välittömästi päivystävän vartijan toimesta, jolloin pystytään parhaiten ennaltaehkäisemään ja minimoimaan mahdolliset lisävahingot

Ohjaa kiinteistön lämmitystä helposti hälytysjärjestelmän avulla

Hälytysjärjestelmään voidaan liittää myös kiinteistötekniikkaa. Sen avulla voit ohjata esimerkiksi rakennuksen valaistusta, lämmitystä tai vaikka kahvinkeitintä!

Suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito

Suunnittelemme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden, asennamme laitteet paikoilleen asianmukaisesti ja opetamme sinut käyttämään niitä. Palvelumme sisältävät tarvittaessa aina myös järjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelun.

AJAX hälytysjärjestelmä

Huippuluokan hälytysjärjestelmä kaikkiin kohteisiin.

AJAX on tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen langaton turvajärjestelmä, johon on saatavilla monia erilaisia ilmaisimia. Intuitiivinen mobiilisovellus on koko järjestelmän ohjauskeskus. Kameravalvonnan integraatio mahdollistaa koko turvajärjestelmän hallinnan yhdestä sovelluksesta ja tuo mukavuutta käyttäjälle. Järjestelmä sopii erinomaisesti erilaisten yritystilojen turvaamiseen.

Saatavilla myös valkoisena.

MUUT turvatekniikkaratkaisut

kameravalvontajärjestelmät

kulunvalvontajärjestelmät

ovi- ja porttiautomatiikka

Huoltopalvelut