Kameravalvontajärjestelmät

Nykyaikaiset kameravalvontajärjestelmät kaikenlaisiin kohteisiin helposti budjetoitavalla kiinteällä kuukausihinnalla.

Kameravalvonnan avulla voidaan suojata omaisuutta ja lisätä kiinteistön turvallisuutta kustannustehokkaasti.

Valvontakamerat toimivat usein ennaltaehkäisevästi jo silloin, kun ne näkyvät. Kameroita on saatavilla niin ulko- kuin sisätiloihin, kaapeloitavina ja langattomina. Oikein suunniteltu, asennettu ja huollettu järjestelmä toimii moitteettomasti päivistä, kuukausista ja vuosista toisiin. Kaikki tarjoamamme järjestelmät ovat nykyaikaisia ja laadukkaita.

Nykyaikaisilla, infrapunavaloilla varustetuilla kameroilla saadaan tarkkaa kuvaa sekä valoisassa, että pimeässä. Kameroiden kuvaa voidaan seurata, hallita ja tallentaa etänä mobiilisovelluksen kautta. Tallentava kameravalvontajärjestelmä mahdollistaa tapahtumiin palaamisen jälkikäteen. Videotallenne toimii myös usein ratkaisevana tekijä poliisitutkinnassa ja tästä syystä käytettäviin tuotteisiin ja kuvattavien alueiden valaistukseen on syytä panostaa.

Valikoimastamme löytyy tavallisten kameroiden lisäksi myös lämpökamerat ja liiketunnistimella toimivat kamerat.

Suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito

Suunnittelemme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden, asennamme laitteet ja ohjelmistot asianmukaisesti ja opetamme sinut käyttämään niitä. Laadimme tallentavan kameravalvonnan rekisteriselosteen ja huolehdimme kameravalvonnasta ilmoittavat tarrat ja kyltit kiinteistöösi. Palvelumme sisältävät tarvittaessa aina myös järjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelun.

muut turvatekniikkaratkaisut

Hälytysjärjestelmät

kulunvalvontajärjestelmät

ovi- ja porttiautomatiikka

Huoltopalvelut